Registrer
 
 

 

Midsona Norge AS het tidligere Midelfart Sonesson AS og er en del av Midsona Group. Navneendringen fikk effekt fra 1.februar 2011. Midsona Norge AS er Norges ledende leverandør av helse, skjønnhet og velvære produkter. Selskapet distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, og eier også egne brands. 


Vi ser på oss selv som et ”Human Capital” selskap, der det viktigste vi kan tilby våre kunder og samarbeidspartnere er våre ansattes ekspertise på det norske markedet. Midsona Norge AS har en unik og sterk bedriftskultur, som er skapt gjennom engasjement, vilje og konkurranseglede gjennom fire generasjoner.

 

Midsona Norge AS har kontorer i Drammensveien 134, bygg 5 på Skøyen i Oslo. De har også et eget lager i Lier utenfor Drammen. Vi er totalt 70 medarbeidere i Norge.

 

Midsona Norge AS er en av flere selskaper i i Midsona Group som er børsnotert i Sverige. Konsernet har en nettoomsetning på ca 1.350 millioner SEK (2009) og har rundt 350 ansatte i Sverige, Norge og Finland. 

 

Les mer om oss her:

 

- Nettside

- Kontakt oss

- Historikk

- Våre produkter

- Presse

- Ledige stillinger

 


 

 

 

 

 

Betingelser for bruk | Uttalelse om privatliv